Aktualitások, FASF, Projektek

Csillogtasd meg kreativitásod és jelentkezz a FASF divatipart érintő versenyére!

Érdeklődsz a divatipar iránt? Szeretnéd megcsillogtatni a kreativitásod egy három országban, párhuzamosan zajló versenyben?  Jelentkezz egyedül vagy 2-4 fős csapatoddal 2022. február 20-ig a Fast Art Slow Fashion (FASF) projekt keretében szervezett versenyre!

A FASF projekt célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a divatiparra, a fast fashion-re, és a fiatalok között népszerűsítse a fenntartható életmódot ezen a területen. Ha szeretnél jobban képbe kerülni a divatipar hatásaival, és érdeklődsz a gazdasági, társadalmi, környezeti hatásai iránt, akkor nézd meg a FASF közösségi média csatornáin az animációkat, a videókat, hallgasd meg a podcastokat. Ezekből ihletet merítve könnyebben meg tudod majd oldani a verseny feladatait.

A FASF projekt célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a divatiparra, a fast fashion-re, és a fiatalok között népszerűsítse a fenntartható életmódot ezen a területen. Ha szeretnél jobban képbe kerülni a divatipar hatásaival, és érdeklődsz a gazdasági, társadalmi, környezeti hatásai iránt, akkor nézd meg a FASF weboldalán vagy közösségi média csatornáin az animációkat, a videókat, hallgasd meg a podcastokat. Ezekből ihletet merítve könnyebben meg tudod majd oldani a verseny feladatait.

A versenyről tudnod kell, hogy 3 online fordulóból áll, 2022. március 1.-jén indul, és mindhárom forduló megoldására 1 hónap áll a rendelkezésedre. (Tehát az utolsó forduló 2022. május 31-én zárul.) A feladatokat emailben megkapod, illetve megtalálod a FASF közösségi média felületein. Jelentkezhetsz egyedül, vagy 2-4 fős csapatoddal, az alábbi linken 2022. február 14 és 20 között. (Ha nemzetközi tagokból álló csapattal szeretnél jelentkezni és angolul teljesíteni a versenyt, akkor ezen a linken tudsz jelentkezni, és a magyar opciót választani. A versenyen való részvétel feltétele, hogy a csapatból legalább 1 főnek 16-25 év közöttinek kell lennie.

Még egy kis motiváció: ha az ország TOP3 legjobban teljesítő résztvevője között vagy, akkor a nemzetközi, (online) döntő fordulóra is kijutsz.

További információkat találsz a Fast Art Slow Fashion weboldalán és közösségi média felületein, valamint itt találod a részletes felhívást és szabályokat.

A legfontosabb információk összefoglalva:

  • Jelentkezési határidő: 2022. február 14-20.
  • Jelentkezési feltétel: egyedül, vagy 2-4 fős csoportban, és legalább 1 csapattag 16-25 év közötti
  • Jelentkezés módja: a fenti linken magyarul vagy az angol nyelvű adatlapon Magyarországot kiválasztva